alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Ny Yamaha MX II 49 den 2Ver.

  • Ny Yamaha MX II 49 den 2Ver.
  • Ny Yamaha MX II 49 den 2Ver.
  • Ny Yamaha MX II 49 den 2Ver.
- Mer än 1 000 ljud från MOTIF-serien
MX-serien innehåller fler än 1 000 ljud från Yamahas världsberömda MOTIF XS-serie. MX har alla dina favoritljud från Motif XS, från naturtrogna akustiska ljud som pianon, elpianon, stråkar och trummor till komplexa syntljud med möjlighet att kombinera åtta element. MX har ett smidigt gränssnitt som gör att du snabbt och enkelt kommer åt alla ljud. Det finns också en ny sökfunktion där ljuden är indelade efter kategori så att snabbt hittar det ljud du vill ha. Du kan till och med redigera och lagra egna ljud.

- VCM-effekter
I MX-syntarna finns VCM-effekter som virtuellt återskapar de analoga kretsarna på klassiska effekter. 70-talssoundet är tillbaka med simulerade vintageljud av effekter som equalizer, flanger, phaser och wah-wah som introducerades av keyboardlegender från tiden då det begav sig.

- Omedelbar inspiration med lager och splittar i performance-läge
Performance-läget i Motif har alltid varit en källa till snabb inspiration och det gäller även MX. Du kan enkelt kombinera två ljud med knapparna Split och Layer som var och en har en egen smart arpeggiator och en dedikerad del för trumspår så att du kan spela med ett helt band. I MX finns 128 färdiga performance-ljud med de senaste klubbgrooven, men du kan redigera dem om du vill.

- 16-parters multitimbralitet och 128-rösters polyfoni
Varje performance innehåller även alla inställningar för 16-parters multitimbralitet. Du kan växla mellan de 16 parterna utan att ljudet bryts. Med 128-rösters polyfoni finns gott om utrymme att spela även tunga sekvenser från din DAW. De här funktionerna gör MX till den perfekta tongeneratorlösningen för liveframföranden och live-uppspelning av MIDI-spår från din DAW.

- Tvåvägs USB-anslutning för audio och MIDI
MX styr inte bara DAW-program och VST-pluggar, den fungerar också som ett ljudinterface. Allt du behöver göra är att ansluta en USB-kabel till datorn så kan du lyssna på ljuden från datorn via hörlursutgången på MX. Du kan också lyssna på dina DAW-spår genom att ansluta MX till externa studiohögtalare eller PA-utrustning. Audioomvandlarna på MX är skapade för professionella musikprogram, vilket innebär att allt på datorn, till och med datorspel, låter bättre när du skickar ljudet genom MX. MX har ett tvåvägs interface som gör att du kan spela in syntens interna ljud direkt på datorn utan att du behöver omvandla ljudet till en analog signal. På så sätt får du bästa möjliga ljudkvalitet.

- Omfattande kontroller för VST och DAW
MX har solida vridkontroller och slitstarka knappar för att styra interna ljud, DAW-parametrar och VST-instrument. Gränssnittet ser enkelt ut men har avancerade funktioner och kombineras med en malleditor (Remote Template Editor) på datorn, vilket innebär att alla VST-pluggar du redan har eller kommer att köpa enkelt kan konfigureras så att du kan styra dem med MX. Det finns avancerade integreringsmallar för flera olika DAW-alternativ. Det finns till och med ett reglage för Cubase AI (AI Knob) som gör att du kan styra varje parameter i programmet. Du får full kontroll över Cubase snabbare än någonsin.Nyskick med original kartong - endast provspelad Ord pris idag 5099kr på 4sound.
3 000 kr26 maj

Ulricehamntorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information