Elektriker Ulricehamn

Välkommen till Elajo El & Energiteknik AB -din lokala elektriker. Allt inom El. Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiföretag med bred kompetens och kunnig personal. Välkommen!

Elektriker i Ulricehamn | Elajo El & Energiteknik AB
Elajo El & Energiteknik AB

Elektriker i Ulricehamn | Elajo El & Energiteknik AB

Elajo El & Energiteknik AB

Välkommen till Elajo i Ulricehamn!
Allt inom El.

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiföretag med bred kompetens och kunnig personal. Som ett gediget familjeföretag har Elajo sedan starten 1958 vuxit starkt under många år och kombinerar det lilla företagets närhet och flexibilitet med det stora företagets resurser.

Med fokus på energieffektivisering, hög kvalité och unika lösningar vill vi öka våra kunders konkurrenskraft och vara en attraktiv affärspartner. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialuppdrag som helhetslösningar inom våra affärsområden. Vi tackar aldrig nej till jobb – med vår flexibilitet är inga jobb för små eller för stora. Vi erbjuder våra kunder helhetsåtaganden där vi hanterar projekt från planering till driftsättning och återkommande service och kontroller.

Vi i Ulricehamn har Service och Reparationer av:

  • Kraft
  • Belysning
  • Tele m.m

Välkomna till oss!

telenr: 0702-60 12 46
E-post: rolf.nilsson@elajo.se

 

 

 

Elajo El & Energiteknik AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information